donderdag 28 maart 2013

Buitenspeelgoed startpagina's

Er zijn veel verschillende startpagina's. Hieronder zullen we er een aantal benoemen. Startpagina's zijn ontzettend handig als je buitenspeelgoed gaat kopen. Op deze pagina's staan namelijk betrouwbare en interessante links vermeld.

Buitenspeelgoed startpagina


Een startpagina wordt ook wel een linkpagina, webindex of webportaal genoemd. Het voornaamste doel van buitenspeelgoed startpagina's is het verwijzen (door middel van hyperlinks) naar andere websites. Het is als het ware een soort catalogus van links naar betrouwbare websites op het internet. De links zijn ondergebracht in categorieën.

Buitenspeelgoed.jouwpagina.be


Deze startpagina geeft allerlei betrouwbare aanbieders weer per provincie. De provincies zijn de categorieën waarin de verschillende aanbieders zijn opgedeeld. Dit is erg handig als je bijvoorbeeld naar een fysieke winkel wilt gaan. Je kijkt op de startpagina welke aanbieders van speeltoestellen er bij jou in de buurt zitten en je gaat er naar toe. Naast de provincies Gelderland, Flevoland, Limburg, Noord-Brabant, Zeeland, Noord-Holland, Zuid-Holland, Overijssel, Drenthe, Groningen en Friesland zijn er ook categorieën overige en informatie over buiten speelgoed. Tot slot staan er een aantal betrouwbare startpagina's met betrekking tot speeltoestellen opgesomd.

Buiten-speelgoed.startsuper.nl/


Buiten-speelgoed.startsuper.nl is weer een heel ander soort startpagina. De webindex laat aanbieders zien per speeltoestel. Bijvoorbeeld een aantal aanbieders van glijbanen, zandbakken, schommels en speelhuisjes. Daarnaast worden er nog veel meer soorten buitenspeelgoed beschreven.

Dit zijn slechts twee betrouwbare linkpagina's. Er zijn er natuurlijk veel meer. Kijk op de pagina's en daarop staat nog veel meer startpagina's.

Eigenaar buitenspeelgoed


Website-eigenaren kunnen een aanvraag indienen om hun website op te laten nemen in de startpagina. Redacteuren controleren deze site en voegen vaak een korte omschrijving toe. Meestal laten ze niet alle websites toe, maar alleen die van goede en betrouwbare kwaliteit. 

Direct buitenspeelgoed kopen

Door op deze link te klikken kun je direct buitenspeelgoed kopen tegen lage prijzen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten